? ÇANAKÇILILAR, ÇANAKÇISPOR İÇİN BULUŞTU Ekleme Tarihi : 21.06.2007
stanbul Çamlıcada yapılan Çanakçıspor gecesi görülmeye değerdi.Çanakçının değerli iş adamlarının adeta tam kadro katıldığı gecede davetliler Musa Ada'nın sunumu, Naci Keskin üstadımızın Kemençesi ve Yılmaz Turan'ın söylediği Türk Halk müziği Türküleri ile doyasıya bir gece yaşadılar.

İstanbul Çamlıcada yapılan Çanakçıspor gecesi görülmeye değerdi.Çanakçının değerli iş adamlarının adeta tam kadro katıldığı gecede davetliler Musa Ada'nın sunumu, Naci Keskin üstadımızın Kemençesi ve Yılmaz Turan'ın söylediği Türk Halk müziği Türküleri ile doyasıya bir gece yaşadılar.

Çanakçıspor yararına düzenlenen gece Çanakçıspor başkanı Harun Şahin'in kısa konuşması ve davetlileri selamlaması ile başladı.Şahin yaptığı konuşmada"tüm Çanakçılıları ve değerli işadamlarımızı Çanakçıspora yardıma davet ediyorum"dedi. Çanakçılı iş adamları Çanakçıspora yardım için en üst seviyede katılım sağladılar ve Çanakçspora yardımdan kaçınmadılar.

Geceye Çanakçı ve Karabörk Belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Çanakçılı işadamları katıldılar.


Haber : Bahtiyar Şengün
Okuyan :

.:YORUMLAR:.
Sisdagi.com Haber Sayfas?

Sis Da?? Haber Sayfas?

?sim :
Mail :
Yorum :
Tarih :
Haber :
 

 

 

Spor Haberleri    Di?er Haberler