? Giresunspor Başkanı Peker: Kulübü daha iyi yerlere getirerek görevi bırakacağım Ekleme Tarihi : 03.06.2009
GİRESUN -İHA- Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, Giresunspor'u aldığı noktadan daha iyi yerlere taşıyarak görevi bırakacağını söyledi

Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker, düzenlediği basın toplantısında, olağanüstü genel kurulun 9 Haziran tarihinde yapılacağını hatırlattı. Olağanüstü genel kurul öncesi kendisi dışında bazı isimlerin de başkan adayı olduklarını açıkladığını vurgulayan Peker, bu durumun Giresunspor yararına olacağına inandığını vurguladı. Giresunspor'u aldığı noktadan daha iyi yerlere taşıyarak görevi bırakacağını dile getiren Peker, "Görevi geçtiğimiz sezonun ortasında, Giresunspor ligde sonuncu sırada ve futbolcuları neredeyse dağılmak üzereyken kimsenin olmadığı ortamda aldım. Kötü durumda olan takımın ligde tutunmasını sağladık. Keşke o zor dönemde de bu kadar başkan adayı olsaydı. Ben buraya yarış için gelmedim. Giresunspor'a faydamız dokunsun, Giresunspor'u iyi yerlere taşıyalım diye buradayız. Eğer bu işi layıkıyla yerine getiremezsem, Allah bana burayı nasip etmesin. Eğer nasip ederse de büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi kovalayacağız. Olur ya da olmaz. Ama Giresunspor'da görevimi bıraktığımda Giresunspor,
aldığım noktadan daha iyi yerde olacaktır" dedi.
Olağanüstü genel kurulda tekrar başkanlığa seçilmesi durumunda iyi bir kadro oluşturacaklarını, bunun için de transfer görüşmelerini sürdürdüklerini ifade eden Peker, "Mevcut kadromuzu yüzde 60-65 koruyacağız. Kadromuza iyi ve kaliteli futbolcular katacağız. Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Şu an 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına vardık. 11 futbolcuyla daha görüşüyoruz. Bu isimlerden 6 ya da 7'sini kadromuza katacağız. Yeni sezonda hedefimiz Turkcell Süper Lig. Bu nedenle iyi bir kadro kurmamız lazım.
Çünkü bu sezon, önceki sezona göre daha güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Bu nedenledir ki, güçlü bir kadromuz olmalı. Öncelikle bunu sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
Peker, genel kurul üyelerine de çağrıda bulunarak, 9 Haziran tarihinde planlanan genel kurula katılmalarını istedi. Her geçen günün Giresunspor'un aleyhine olacağını savunan Peker, "Rakibimiz olan takımlar transfer çalışmalarına başladılar. Biz de en kısa zamanda transferlerimizi yapmak istiyoruz. Bunun içinde önümüzü görme adına olağanüstü genel kurulumuzu bir an önce yapmalıyız. Çünkü kaybedecek zamanımız yok" ifadelerini kullandı.
Haber : Bahtiyar Şengün
Okuyan :

.:YORUMLAR:.
Sisdagi.com Haber Sayfas?

Sis Da?? Haber Sayfas?

?sim :
Mail :
Yorum :
Tarih :
Haber :
 

 

 

Spor Haberleri    Di?er Haberler